torstai 18. kesäkuuta 2009

Kirsikkaisia aatoksia ennen lomapäiviä


Tuoreet kirsikat ovat aika ihania. Sekä kauniita katsella että makoisia syödä. Melkein parempia kuin mansikat, mutta eivät ihan kuitenkaan. Niistä syntyy myös makoisaa piirakkaa Twin peaksin tapaan kuten Voisilmäpeliä-blogissa. Ohje löytyy kätevästi sieltä, en lähde sitä tähän kopioimaan.

Tässä kuitenkin pari kuvaa eilisistä ja tämänpäiväisistä piirakantekomeiningeistä:


Olin laiskempi, enkä jaksanut punoa taikinasuikaleita kauniisti piirakan päälle. Olisi ehkä kuitenkin kannattanut, nyt kun katselen kuvia :) Makuun tämä pikkuseikka ei kuitenkaan onneksi vaikuta.


Vein piirakan työkavereille ihan siksi, että ovat mukavia. Pidän siitä, että siellä töissä harva se päivä joku leipaisee jonkin ihanan leivonnaisen kaikkien nautiskeltavaksi. Kertoo minusta paljon työilmapiiristä ja
välittämisestä. Se, että leipoo ja se, että kiittää leipomuksesta. Ja se, että yhdessä kokoonnutaan leipomuksen äärelle ja tohistaan kahvipannun, lautasten ja lusikoiden kanssa.

Blogi hiljenee juhannuksenviettoon, joten jokaiselle ihanaa keskikesän juhlaa! Niille, jotka ovat juhannuksena töissä, toivon makoisia kahvihetkiä työkavereiden seurassa!

Ei kommentteja: