torstai 5. helmikuuta 2009

Jorinaa mielialan nostatukseksi

Tällä hetkellä mulla menee nyt joillakin elämän osa-alueilla heikonlaisesti ja mieli on maassa, mutta päätin silti yrittää vähän blogata jotain, jos se vaikka virkistäisi pikkuisen.

Ensin pari hankintaa ja varoitus Marille:
jos et halua nähdä keskeneräisiä sukantekeleitä, niin älä katso viimeistä kuvaa :)

Tää allaoleva kuva on sellainen jäin-pahasti-tigikoukkuun:

Eli maaliman ihanat kauravelli-hunaja-shampoo ja -hoitoaine sekä kiiltosuihke, joka tuoksuu tuoreelle vesimelonille! Hiukset tuoksuu ihan älyttömän hyville sen jälkeen. Shampoo ja hoitoaine on tuollaisia 750 ml maxipulloja molemmat, ja jos joku ihmettelee, miten niitä on varaa opiskelijan hankkia, voin kertoa, ettei Suomesta hankittuna olisikaan. Käväisin www.lookfantastic.com:ssa vähän tilaamassa halvalla punnalla etullisesti isomman määrän kerralla - eikä tullut turhan kalliiksi!


Nämä kaunokaiset lennähtivät minulle Ihan Pienestä Putiikista - siellä kun oli viime viikonloppuna postituskulut nollassa :) Näistä syntyy koristeita, rintarosseja ja ties mitä, jahka elämä tässä vähän rauhoittuu ja ehdin puuhata lisää.

Viimeinen kuva on todiste siitä, että täällä on useampikin työ kesken samanaikaisesti neulomisen saralla:

Itselle lämpöinen villatakki pinkki-lilasta Alaskasta, kummityttöselle (kiristävät) kirjoneulelapaset ja Mari-ystäväiselle ne pyydetyt synttärilahjat :)

2 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Tulin vastauvierailulle, kiva kun poikkesit blogissani.

Tigiaddiktina en voi kuin suositella ko. firman tuotteita, multa ei muita löydykään ;) Ja hintakaan ei ole (edes Suomessa) kauhean paha, kun tuotteet on niin riittoisia!

Anonyymi kirjoitti...

Hinta on minustakin ihan kohdallaan Suomessakin, koska ovat riittoisia! Ja samalla tukee paikallista yrittäjää :)