keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Keksimällä keksittyä

Vihdoin täällä!

Olen jo pitkään ollut armottoman tenttirysän armoilla, ja töitäkin on ollut riittämiin, puhumattakaan kotihommista, agilitystä ja joululahjapuuhista. Onneksi tentit loppuivat tältä syksyltä vastikään, ja joululahjapuuhatkin alkaa olla loppusuoralla. Nyt siis voisin vähän tännekin kirjoitella. Tuhottomasti käsitöitä on syntynyt, mutta jokainen niistä on hyshyssyä, eikä niitä saa täällä esitellä, sillä tiedän miltei jokaisen lahjansaajan blogiani lukevan. Kuitenkin, onnistuin keksimään muutamia juttuja kuvattavaksi ja tänne esiteltäväksi...olkoonkin sitten, että osa on sarjassamme tikusta asiaa :)

Ensin haluan kiittää hirmuisesti Kaisaa tästä hienosta tunnustuksesta


ja Hansua puolestaan tästä ihanuudesta:


Nämä on tosi hienoja, arvostan niitä hirmuisesti! Ihana, että pidätte blogistani niin, että peräti annatte tunnustuksiakin! Luen myös blogejanne jatkuvasti, ja hyvä mielihän siitä joka kerta tulee, kun näkee, että olette päivittäneet! Tunnustukset pitäisi jakaa eteenpäin, mutta koska jaoin jo aiemmin syksyllä yhden blogipalkinnon, ja koska säännöllisesti luettavien blogien listalla minulla on satoja blogeja, ajattelin tällä kertaa vain kertoa kaikille niille, joiden blogeja luen, jotta kirjoitelkaa edelleen, bloginne ovat ihania ja inspiroivia!

Sitten koru, jonka kyhäsin itselleni viimeviikonloppuisia pikkujouluja varten kiireessä, ja jota korjailin sitten vähän jälkeenpäin inhimillisemmäksi:

"Putous"

On muuten hyvännäköinen kaulassa! Siinä on lumikvartsia, vuorikristallia, intian akaattia, labradoriittia ja lasiakin. Ehkäpä pääsee kaulaan taas, kun tänä viikonloppunakin juhlitaan :)

Sittenpä uusi lempipaitani - Aku- ja Mikkifanin tajuntaan tämä osui shopatessa kuin sata salamaa!

En viitti mainostaa, jotta mistä paita on peräisin, ne jotka tietää niin tietäkööt...ihana se on kumminkin!

Sittenpä tässä lifestylebloggauksessa vähän sisustustakin, jotta olisi sekä korut, vaatetus että koti käyty läpi...eli kyllästyin pariin seinällä olleeseen tauluun, ja päällystin ne kivalla kankaalla:

Ja vinoon otettu kuva siis, eli samankokoiset ja samalla tasolla ovat kyllä.

Eilen halusin lisää eläimiä seinilleni kolibrien, kissan ja hiiren seuraksi, joten taiteilin ulko-oven yläpuolelle pupun (josta ajattelin jälkeenpäin että ois pitänyt tehdä puudeli) ja koska pupu oli yksinäisen näköinen, piirtelin pienet tribaalitkin sille kaveriksi, ja lopputulos on aika biker-bunnymainen, katsokaa vaikka:

Siitä tuli aika kiva, vaikka se onkin vähän vinossa. Ensi kerralla vois maalailla puudelin, tää alkaa olla jo eläintarha koko kämppä.

Nyt lähden joulutonttupuuhiin, kirjoittelen taas jahka on jotain tikkuja joista vääntää asiaa :) Moikka!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyselit blogissani Chevalier-lapasista. Muistaakseni tein yksinkertaisena, mainintaa muusta en ainakaan mistään löydä. Lapasesta tuli minulle vähän liian iso, ainakin pituudesta, vaikka minulla on pitkät sormet.

Anni kirjoitti...

Oi, mulla on samanlainen huppari tummanharmaana ja oon rrrrrakastunut siihen <3