sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Paljon koiraa, vähän korua

Paljon koira-asiaa tiedossa...kelaa alas koruun, jollei koirailut kiinnosta :) Kiitos kaikille ankkakorukommentteja antaneille ja muutenkin tekeleitäni kehuneille, on tosi kiva saada myönteistä palautetta!

Meidän pikku-Urkki pääsi ensimmäistä kertaa elämässään mannermaiseen trimmiin:
Eikös olekin soma? Kiitos vielä Tuomaisen Ritvalle hienosta työstä!

Meillä oli trimmin jälkeen vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun Urho riemastui takaisin kotiin päästyään :) Seuraavassa kuvasarjassa Urkki huomasi, että tiskipöydällä on herkkuja, joita täytyis päästä heti maistelemaan!

Minulta on kyselty Urkin taustoja, oikeaa nimeä ja vanhempia. Tässäpä siis tietoa:
Urho eli Urkki on syntynyt 4.9.07 eli on nyt pian 14 kk vanha.
Urkin alkuperäinen, kasvattajalta saatu nimi on Armani.

Urkin isä on Benjamin Iz Severnoi Venecii
ja emä Svit Harmful Malvina.

Urkki haettiin meille Seinäjoelta.

Urkkihan on aprikoosi toy-/kääpiövillakoira (ei mitattu vielä, selvinnee marraskuun näyttelyssä)
Olemme Urkin kanssa käyneet touhutottelevaisuuskurssin sekä agilityn alkeiskurssin, josta suoraan haimme tasokokeen kautta Kisavalmiiden ryhmään. Agilitykerhomme on Hukka-Putki täällä Kuopiossa. Ensi viikolla alkavat odotetut kisavalmiiden treenit, sillä läpäisimme tasokokeen!

Niin, ja onhan meillä tuo toinenkin rakas karvakorva, joka kantaa nimeä Nappi. Napin oikea nimi on Executive Nightwish, ja on kotoisin Joensuusta Executive-kennelistä. Nappi on musta toyvillakoira, syntynyt 2.5.06. Kuten perjantaina otetusta kuvasta näkyy, ei Nape ole nyt trimmissä...


Napin isä on Tuttlebees Hell of a Witch
ja emä Toyway Love is Magic.

Kun Urkkia kerran seisotettiin, piti Napeakin seisotella...tosin ei edelleenkään ole pesty ja trimmailtu koira, mutta onpahan konetyöt tehty perjantai-iltana. Pitää laittaa edustavampi kuva jahka taas trimmaillaan.


Napin kanssa on käyty touhutottis ja agilityn alkeet kuten Urkinkin kanssa, ja lisäksi Agilityn jatko I-kurssi sekä jatko II-kurssi kahteen kertaan pienoisten motivointiongelmien vuoksi. Nappi siis mielellään touhuilee vähän kaikenlaista radalla, tosin melko estevarmaksi sitä voinee sanoa. Haimme samalla kertaa Napin kuin Urkinkin kanssa kisavalmiiden ryhmiin, ja pääsimme kyllä testin läpi, mutta meille ei suositeltu kisavalmiiden ryhmiä, sillä motivointi ja radalla haahuilu ovat edelleen ongelmia, mutta ensi keväänä menemme harrastelijaryhmään treenaamaan. Talven Nappi saa puuhailla nyt vaikka ihan muuta :) Ajatuksissa olisi myös tokoilla ainakin hieman Napin kanssa. Näyttelyihin Napilla ei ole asiaa kivesvian vuoksi, myöskin häntä on katkennut ja siis ihan sikkuralla. Onneksi Nape on kuitenkin varsin hurmaava pieni haahoilija!

Sitten siihen lupaamaani koruun - vain yksi tällä kertaa:

"Parrot"


Hopeoidut osat, mv-helmiä, lasia, korallia.

Viikonloppuun kuului paitsi tylsien koulujuttujen tekemistä, myös hyvää ruokaa ja kivoja neuleita, joista vasta jouluna lähemmin kertomusta. Nyt täytyykin ryhtyä iltapalalle, joten ei muuta kuin makoisaa sunnuntai-iltaa muillekin!


p.s. Dallaspullien hyvä ohje täältä (vinkki: tee täytettä tuplat, se on tosi hyvää!)

2 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

Komeita koiria. Oikein komeita!

Elisa kirjoitti...

Välitän kehut koirille! Kiitoksia!