torstai 30. lokakuuta 2008

Koruiluasiaa

Vaikka mulla on tentti huomenna ja pitäisi jaksaa lukea, tulin sanomaan pari sanaa koruihin liittyen. Ensinnä parit tuotokset tähän kärkeen:

"Woodland" (Kaulakoru ja korvikset)

Kataja, aventuriini, unakiitti, lasi ja hopeoidut osat. Aika sievä setti!

"Ongelma"
(olivat muodostua ongelmaksi, kun korupohjat pettivät - onneksi jotain sentään syntyi)

Mv-helmet, hopeoidut osat.

"Brick" (rannekoru ja korvikset)


Posliini, hopeoidut osat.

Sitten vielä muuta koruiluun liittyvää. Eli ensi maanantaina 3.11. olen menossa esittelemään korujani erääseen kivaan tapahtumaan, johon toivon usean lukijoistanikin tulevan paikalle - kyseessä on Kuopion Zonta-kerhon järjestämä perinteinen hyväntekeväisyys-syysmuotinäytös. Tuotto menee hyväntekeväisyyteen (kohteita aiemmin mm. KYSin lasten- ja nuortenpsykiatria sekä vastasyntyneiden tehohoito!), ja tarjolla on siis rempseä muotinäytös klo 19, jota ennen klo 18 alkaa tarjoilu ja voipi jutustaa sekä kierrellä esittelypöytiä (aiemmin ainakin ollut mm. koruja, hattuja, alusvaatteita, kenkiä jne jne). Lippuja (10€, sisältää kuohuviinin ja arpajaislipun) saa oveltakin, eli suunnatkaahan kuuden maissa maanantai-iltana sankoin joukoin muotinäytöstä katsastamaan ammattikoulun juhlasaliin, minutkin voitte siellä bongata!

Olen aiemmin käynyt muutaman kerran ko. tapahtumassa, ja mukavaa on ollut. Kannattaa tulla, varsinkin kun ollaan hyvällä asialla!

Ei kommentteja: