perjantai 10. lokakuuta 2008

Herkkukori

Äh, yksi tentti ohi (ei mennyt kyllä ihan putkeen...) ja liian monta edessä. Vähän on tappiomielialaa ilmassa, mutta eiköhän sitä muutaman päivän lepäilyn jälkeen taas jaksa jotain yrittää.

Lupailin laittaa tänne jotain ultrasöpöjä virkkauksia...well, here goes!

Sardiineja sardiniasta tämmöttii ohjeella,

Donitseja makeannälkään simmottii ohjeella,


Kermaleivos kirsikalla, silvuplee - ohje oli tällainen,

Ja pitäähän tietysti syödä myös vihanneksia ja juureksia - ensimmäiseen terveysruokanälkään porkkana, olkaapa hyvät. Ohje on unohtunut jo, ja taisin muokata sitä aina ronskisti.

Ideana noin ylipäätään olisi tehdä koristeeksi keittiön pöydälle "herkkukori", jonka sisältöä on kiva ihmetellä ja hypistellä niin pienten kuin isompienkin vieraiden. Kaveriksi näille onkin jo valmiina ne kananmunat, latte ja tietenkin muffinssi - ja lisää on tulossa! Tää on hauskaa!

Oon mie tehnyt vakavampiakin töitä, pari joululahjaa on valmistunut, mutta arvatkaapas, voinko mie niitä täällä vielä esitellä...en. Mutta sen sijaan tein itselleni pienen heijastinrossin rintapieleen:

Aika herkku, vaikka itse sanonkin :)

Tein myös valmiiseen sormuspohjaan soman täytteen:

"Cupid"

Sormus on siis säädettävä ja myytävänä.

Ei sitten muuta kuin iloista viikonloppua, mie lähdenkin tästä syömään hyvin ja sitten jumpalle!

6 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Mainioita virkkauksia

Elisa kirjoitti...

Kiitos Inkeri, nyt on tulossa koukulla jotain vielä hassumpaa :) Herkkukori se vaan täyttyy!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tuo heijastin. Ostin tuollaista ohutta heijastinnauhaa, ja olen ihmetellyt mitä siitä tekisin.

Elisa kirjoitti...

nna, jos sua kiinnostaa tehdä tuollainen, niin tein sen rosee-ruusun ohjeella, joka löytyi jostain sk:sta. Ei mulla mitään sellaista ruusulaitetta ollut, laitoinpahan vain 8 nuppineulaa ympyrän muotoon patjaan kiinni ja sitten kieputtelin kasin muotoon aina kaksi kertaa vastakkaisten nuppineulojen ympäri. Sitten kun kaikki on kieputeltu, tuodaan nauha keskeltä virkkuukoukulla läpi, ja aletaan virkata ketjusilmukoita jokaisen "terälehden" ympäri niin, että nauha siis pujotetaan aina seuraavan terälehden ali ja virkataan yksi ketjusilmukka. Lopussa vain molemmat nauhanpäät siististi takapuolelle ja solmuun, ja ommellaan ruusu huopaan kiinni terälehtien tyvestä napakasti!

Einmyria kirjoitti...

Onko tuo söpömpääkin söpömpi enkelisormus tosiaan myytävänä..?

Love it..

Elisa kirjoitti...

Heippa Einmyria! Oon jo myynyt tuon sormuksen, se ilmenee tuolta myytävänä-sivulta. Samanmoisen voin yrittää viritellä uudelleenkin, mutta en takaa, että se olisi tismalleen, millilleen samanlainen :)