keskiviikko 20. elokuuta 2008

Bunbun

Lisää virkkausta :)

Pikkuinen pupunen jo aiemmin esitellystä virkkauskirjasta :) Pinkkiä seiskaveikkaa pikkunöttönen, beigeen taittavaa harmaata Gjestalin Jannea vielä paljon pienempi nöttönen, askarteluhuopaa ja -vanua sekä 4mm koukku, turvasilmät ja lankaa. Otsikkokin bunnyrabitin mukaan!

Tää on ihan supersöpö, mutta mulla on pikkuinen ongelma. Painotus sanalla pikkuinen, sillä pupun piti matkata ystävän kautta jälleen yhdelle taaperolle, mutta pupu on oikeasti tosi pieni! Ehkä 10 cm korkea pikkupupu voi olla liiankin piskuinen... Vai mitä sanot, Pirita? Ja pinkki lankakin loppui kesken ja pupu sai jalat ja kädet eri langasta. No, jollei tämä pupu matkaa tän kauemmas tällä erää, niin eiköhän sille ottaja löydy myöhemmin.

Ja sitten herkkua, joka tulee käytettäväksi joululahjaan:

Kolme somaa vyyhtiä Debbie Blissin Pure Silkiä. Ahh - en ollut ennen saanut käpälöitäni tämän langan ympärille, mutta tää on jotain maailman pehmeintä ja suloisinta! Värikään ei oikeasti ole ihan noin paloautonpunainen, vaan pikemminkin sellainen pirtsakka vadelma. Lankabaarin alestahan ne minulle huutelivat. Ja jälleen yksi joululahjaongelma ratkaistu! Siitä puheen ollen, yhdestä joululahjasta näyttää tulevan auttamatta soputeltta...ei auta kuin mennä ystävän seuraksi sen sisälle, luulen.

Sain tänään tietää voittaneeni blogiarpajaisissa! Jei, siitä lisää sitten jahka palkinto kolahtaa postiluukusta. Ihanaa, just sopiva piristin keskellä flunssaa ja kuumetta.

1 kommentti:

puikkotiikeri kirjoitti...

Suloinen pupunen. Ja hulvattomia nuo kananmunat tuolla aiemmin! :D