torstai 29. toukokuuta 2008

Knowledge = Gain in pain

Tänään oli tosi musta päivä. Olin työasioissa aivan avuton ja aivoton - tuntuu, etten tiedä mitään ja ettei minusta ole mitään hyötyäkään. Tekisi vaan mieli itkeä. Muutenkaan ei päivä mennyt ihan putkeen.

Onneksi ei mitään niin kurjaa, ettei jotain kaunistakin, ja mieli mustana sekä kivi sydämellä syntyi seuraava kauneuden perikuva:

"Tieto lisää tuskaa"

Koralliruusut, puukorallihelmiä. Ihanat, raskaan tuntuiset muttei liian painavat. Ja vielä setti, joka tuli tilauksena...

"Valo"


Mv-helmiä, vuorikristallia, hopeoidut osat. Nämä sujahtivat vielä itse askarreltuun laatikkoon, josta tuli oikein kaunis. Se kaipaisi vielä sellofaania päälleen!


Voitais kans laittaa arvontaa pikku hiljaa pystyyn! Eli kun tuo juhlava 5000 kerran näköjään lähestyy, niin olkoon kisailu poikki sitten jahka luku täyttyy. Ei täällä varmaan niin paljon käy porukkaa, että paljon ehtisi pidemmässäkään ajassa kommenttia laatikkoon lävähtää :) Eli tiedossa kenties jotain itsetehtyä ja vaikkapa jotain lanka-/helmeilypalkintoa tai vastaavaa, mietin vielä mitä keksin. Eli laitas kommenttilootaan pikkuisen asiaa siitä, mitä kivaa aiot kesällä puuhata! Tai vaikka että mitä haaveilet kesällä puuhaavasi :) Kesäpuuhien myötä osallistut arvontaan. Jos on väliä, niin sano onko lanka vai helmeilyjutut enemmän mieleesi!

16 kommenttia:

kio kirjoitti...

oon sitten ensimmäinen kommentoimaan :)
Eli lähden ainakin 2 viikon reissulle nypläysmaisemiin belgiaan, tanskaan, hollantiin. Muuten rentoudun, poimin marjoja ja teen paaaljon käsitöitä

Anonyymi kirjoitti...

Kesäsuunnitelmia... Jos tänä kesänä tulisi edes oltua paljon ulkona, siitä huolimatta että töitä on painettava elokuulle saakka. Jotenkin elokuussa se itselle mieluisin aika kesästä on jo ohi. Elokuussa, toivottavasti, on kuitenkin tiedossa matka Pariisiin, tapamaan australialaista ystävää. Ja matkan kustantaa avomies valmistujaislahjana minulle :) Ja toivon mukaan mökille pääsisimme, vaikkei omaa mökkiä olekaan.

Kauniita töitä olet taas tehnyt muuten.

-Merja-

möhönasu kirjoitti...

Onnea blogillesi!

Kesälomaan on vielä reulusti aikaa, mutta eiköhän sitä kesällä tule ulkoiltua hiukan enemmän....eli nypittyä edes hiukan noita rikkaruohoja pihalta :)
Yksi mukava juttu myös tapahtuu tässä kesällä....mutta siitä ei vielä voi kertoa :)

möhönasu kirjoitti...

Unohtui...koska en itse helmeile, niin nuo helmeilyt kiinnostavat :)

Anonyymi kirjoitti...

Töitä kuuluu pitkälti minun kesään, mutta suuri suunnitelmani on samalla laittaa ihka ensimmäistä omaa kotia:) Mieli lepää jo ajatuksessa, että sinne muuttaisin.. Ja koska helmeilyjä sulta olen jo saanut, niin lankajuttuja olisi toive.. Olet ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Ja siis Minttu oli edellinen..

Elisa kirjoitti...

Voi, teillä on kivoja suunnitelmia! Eikun lisää kehiin, ehkä miekin inspiroidun suunnittelemaan jtn kivaa...

Merja: kiitos kehuista!

möhönasu: nythän mua alkaa täs jännittämään että mikä toi sun salaisuus on :) ...kiitos onnitteluista!

Minttu: itsepäs olet ihana :) Niin ja niillä koruilla on muuten tosiaan korjaustakuu, en tiedä sanoinko silloin...eli korjaan jos jotain ongelmia tuleepi!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Töissä tuli puhetta käsitöistä ja etenkin neuleista. Kurssikaverisi Pirita opasti minut tänne. Kauniita koruja ja kivoja neuleita olet tehnyt :)

Mitäpä muuta tulisi kesällä tehtyä kuin töitä :) Onneksi viikonloput on vapaita ja koko elokuu lomaa. Matkalle voisi suunnitella lähtevänsä jonnekin. Mukavaa kesän alkua!

Kaisa kirjoitti...

Onnea uusista (tulevista) tuhatluvuista!

Kesäsuunnittelmiin kuuluu häävalmisteluja ja maratonharjoittelua sekä kolmantena suunnitelmana on saada tuo pitkään roikkunut diplomityö viimeinkin valmiiksi... Saa nähdä miten käy :)

Kirsi kirjoitti...

onnea tulevasta tasaluvusta. Kesällä on suunnitelmissa rippijuhlien leivontaa ja muuta siihen liittyvää. Käsitöitä toivon ehtiväni tehdä. Lomalapsia vierailee meillä. Ja remonttia joten lomareissut jää vähiin.

Anni kirjoitti...

Hmm, mitäs kivaa kesällä? Rannalle pitää päästä, dekkareita voisi lukea, neuloa tottakai, tehdä piiitkästä aikaa helmijuttuja, Provinssirock on kohta, ja jos kesätöitä saisi :)

Onnea tasaluvusta!

san kirjoitti...

Kesäloma on vasta syyskuussa, mutta silloin olisi tarkoitus paeta Suomen viilenevää syksyä ja kierrellä hieman Kroatiaa ja ehkä Sloveniaa. Siihen asti nautitaan Suomen toivottavasti lämpimissä keleissä.

Tikrunmami kirjoitti...

Kesäsuunnitelmat on aikas hatarat, lomaa odotellessa... Lapsille olen luvannut reissun Tietomaahan ja perinteisiin kuuluu jokakesäinen Tykkimäkireissu, ne tulee siis itsekin katsastettua. Muuten loma menee lasten kanssa akkuja ladatessa ensi talvea varten, tehdään mitä innostaa.

Marjo kirjoitti...

Tänä kesänä aion nauttia "viimeisestä vapaasta" kesästä. Elokuussa alkavat taas työt äitiysloman jälkeen joten tämän kesän iloihin kuuluvat aurinko ja ulkona neulominen joista aion nauttia niin paljon kuin mahdollista :) Pieni kesälomareissukin lasten kanssa tehdään.

puikkotiikeri kirjoitti...

Mulla on kerrankin työstä vapaa kesä (=äitiysloma), yritän olla ulkoilmassa niin paljon kuin vaan mahdollista! Ja tehdä poikien kans kaikkea kivaa, uimista, metsäretkiä, leijanlennätystä... :)

Mari kirjoitti...

Minä nautin tänä kesänä pikku Siirin aurinkoisesta seurasta. Eli meilä paistaa aurinko vaikka ulkoina sataisikin :) Ja nautin myös heppasista, niin isoista kuin pienistä. Ja monesta muusta kesäjututsta!