tiistai 25. maaliskuuta 2008

Ping ping

Mun petauspatjan alta kuului yöllä tuollaisia ääniä...siellähän se uudenuutukainen polar ullgarnista kyhätty neule ping ping pingottui. Ja vieläkin, koska se on edelleen kosteahko. Kurkataan silti, miltä se nyt näyttäis :)

In the nighttime I heard some strange noise from underneath my mattress...it was the sound of my new cardi blocking :) And it´s still doing that, since it´s a bit wet still. Let´s have a sneak peek anyhow:


(Klikkaile kuvia suuremmaksi jos haluat tarkemmin tarkastella...)

Aikas hyvä, vaikka itse sanoinkin ja sävelsin. Tarkemmat tiedot tuonnempana, kerronpahan vain sen nyt, minkä kaikki jo näkeekin, eli Buttonyn sovellushan siinä on kyseessä...todellakin sovellus, sillä resorit on ihan mitä sattuu, hihojen kavennuksia en tehnyt, nappilistat tuli vahingossa sileää neuletta eikä ainaoikeaa ja kaula-aukko ei ole niin venemäinen kuin buttonyssa, kun en sellaisesta niin tykkäile - pitäähän sen olkapäitäkin lämmittää!

It´s looking allright so far, although I changed the pattern a lot while working on the cardi. The ribbing is very different....and the button bands were accidentally stockinette instead of garter stitch. Oh and no decreases in the sleeves...they were tiny already. And the neckline is different - I prefer my cardigans such, that they warm my shoulders a bit...
_____________________________________________________________________________________

Sitten toiseen tuotokseen, joka on lojunut ufoutuneena vuosikaudet ties missä. Eli tää on se kamala sinivalkoinen paidankutale, jonka ensin koolailin huonoin tuloksin...ja joka sitten löysi uuden elämän lilan pesukonevärin ja
uusien solkien avulla. Tehän ette onneksi edes nähneet sitä karmeaa valkoista vetoketjua, joka kruunasi koko kamalan ufo-kauhistuksen alunperin.

Then to the horrible UFO that had been lying around for years...I made this white and blue cardi in secondary school and found it a while ago...it had not been worn once! I used some kool-aid on it with not-so-good results, and finally it got a new life with some dyeing and new buckles...or buttons...or how ever you call them.


No nyt on soljet ja on kiva väri, mutta malli on edelleen aika karmea - kuvaa hyvin sitä aikaa kun olin yläasteella, käsityölehdet täynnään vastaavia persoonattomia ohjeita ja itsellä ei tietoakaan muista kuin novitan langoista. No joo-o, silti minusta onnistuin pelastamaan tuon surkean vaatekappaleen aika hyvin vaikka itse sanonkin - kotivillapaidaksi tää on oikein mainio lämmittäjä.

Even though the shape of the cardi is still horrible, I consider that I saved the whole thing...since now I like the colour and the buckles (instead of a big terrible zipper sewed all wrong) and can use this at home or at our summer cottage. Still not my favourite cardi, but hey, I was about 15 when I made this - give me some slack!
_____________________________________________________________________________________

Pääsiäinen sujui mukavissa merkeissä J:n vanhempien luona maaseudun rauhassa ja myös osin kaupungissa töitä tehden. Tällaista menoa ja meininkiä meillä siellä oli:

Easter came and went...I spent it at the countryside with J´s family and the dogs:



Ja voisinko unohtaa esitellä J:ltä saamani synttärilahjalangat? En ;) Ihanaista, herkän väristä Alaskaa minulle villaisaan paitaan 15 kerää, ihanaa! Kiitos J <3

Here are the yarns J got me for my b-day! Lovely shade of Drops Alaska, 15 balls :) ...will become a cardi one of these days! Thanks, J <3



Ei kommentteja: